Rak

»Vsi nosimo v telesu rakave celice, vendar vsi ne bomo zboleli za rakom.«

Dr. D. Servan – Schreiber je mednarodno priznan nevroznanstvenik, psihiater, eden od ustanoviteljev organizacije Zdravniki brez meja in avtor svetovne knjižne uspešnice Anticancer ‒ A new way of life (Brez raka – Nov način življenja).

Dr. David Servan - Schreiber je eden redkih zdravnikov, ki je priznal, da lahko poleg konvencionalnih metod zdravljenja (kirurški posegi, kemoterapija, obsevanje, imunoterapija in kmalu tudi molekularna genetika) izkoristimo tudi naravno sposobnost našega telesa, da se brani pred rakavimi tumorji.

Obramba organizma je odvisna od moči imunskega sistema.

Schreiber pravi, da je najbolj pomembno, da spremenimo način prehranjevanja. Iz naših krožnikov moramo izločiti vse tisto, kar raka spodbuja, predvsem sladkor, belo moko in živalsko mast. Uživati moramo čim več hrane, ki vsebuje fitokemijske komponente, ki raka preprečujejo. Hkrati moramo odpravljati tudi psihične rane in težave, stimulirati imunološki sistem in vzpostaviti ravnotežje z okolico.

Dodaja, da se moramo, kolikor je le mogoče, izogibati umetnim aditivom (med katere spadajo tudi umetna sladila), pesticidom in uporabi mobitela.

Vir: http://www.dnevnik.si/nedeljski_dnevnik/aktualno/1042248963

Dokazano je, da izvleček rastline Stevije; kot je SunStevia; vsebujejo fitokemijske komponente, ki preprečuje razrast tumorja in rakavih celic.

http://www.bioline.org.br/pdf?pr08037

Dokazano je, da izvleček rastline Stevije; kot je SunStevia; dvigujejo odzivnost imunskega sistema in ga krepijo.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18405890?ordinalpos=1&itool=EntrezSystem2.PEntrez.Pubmed.Pubmed_ResultsPanel.Pubmed_RVDocSum

 

Nazaj

SunStevia na Facebook-u
 

 
Pogoji poslovanja