Zdrav duh v zdravem telesu

SunStevia je popolnoma naravno sladilo in v primerjavi s sladkorjem in umetnimi sladili ne zakisa (zastruplja) telesa in nima negativnih vplivov na delovanje hormonskega sistema.

SunStevija ima glikemični indeks 0 in nima vpliva na krvni sladkor kot ga ima sladkor z visokim glikemičnim indeksom (65), zato ne vpliva na nivo krvnega sladkorja in povečano izločanje hormona inzulina. Če se nivo krvnega sladkorja nenadoma poviša, se iz trebušne slinavke poveča izločanje hormona insulina. Insulin znižuje količino sladkorja v krvi, poleg tega pa odvečni sladkor spreminja v trigliceride, ki se nato shranjujejo v maščobne celice, zaradi česar se redimo.

SunStevija za razliko od sladkorja (4 kcal/g) ne vsebuje kalorij, zaradi katerih bi se lahko zredili, zato z njo zlahka ohranjamo optimalno kalorično bilanco in hkrati nismo prikrajšani za okus sladkega v času diet z omenjenim kaloričnim vnosom.

Uživanje zdrave hrane (link na zdravo hranilo), med katero prištevamo SunStevio, uživanje nepredelane in naravne hrane, optimalni kalorični vnos, optimalno delovanje hormonskega sistema, optimalni nivo krvnega sladkorja in stabilno izločanje hormona inzulina so formula za zdravje, zdravo telesno težo, dobro počutje, mladost in notranjo energijo – zdrav duh v zdravem telesu.

 

Nazaj

SunStevia na Facebook-u
 

 
Pogoji poslovanja