SugarSweet 1:2 (2x slajši kot sladkor), kristalne granule, 200g ali 400g

Košarica

Bodi prvi, ki bo napisal mnenje za ta izdelek

Na voljo: Na zalogi

Ime izdelka Cena Količina
SugarSweet 1:2, (1 žlica = 2 žlicam sladkorja), 200g
7,90 €
SugarSweet 1:2, (1 žlica = 2 žlicam sladkorja), 400g
13,90 €
ALI

Hiter pregled

SugarSweet je primeren za vsakogar, ki iščete zdrav, naraven in brezkalorični nadomestek sladkorja, kajti SugarSweet je naravno sladilo brez energijske vrednosti, ki je pridobljen z procesom naravne fermentacije rastlinskega škroba.
V primerjavi z navadnim sladkorjem ohranja vitke, vitalne in zdrave, saj je brez kalorij in brez glikemičnega indeksa.


Zaradi svoje brezkalorične vrednosti je idealen za hujšanje. Raziskave potrjujejo, da je naravno sladilo SugarSweet primeren za bolnike s sladkorno boleznijo, ker zaradi ničelne glikemične vrednosti (G.I. 0) nima vpliva na nihanje krvnega sladkorja.  
SugarSweet je i
dealen tudi za bolnike z razraščeno kandido, saj ne vsebuje mulekul glukoze ali fruktoze, ki bi (na)hranile glivice kandide.


Pri pripravi jedi se SunStevia sladkor obnaša enako kot namizni sladkor, saj je termično obstojen, veže vlago,  karamelizira, ima prostornino,
deluje vezivno in s daje jedem enako kompaktnost, kot sladkor.


Ena žlica sladila SugarSweet  1:2 na brezkaloričen način nadomesti dve žlici sladkorja.   Žlica SugarSweet 1:10 pa na brezkaloričen način nadomesti  deset žlic sladkorja!


SunStevia SUGARSWEET ne hrani bakterije kandide zato je primeren za anti-kandido dieto, ne povzroča kariesa, ne povzroča izločanja inzulina, ne obremenjuje trebušne slinavke, na povzroča demineralizacije kosti in tkiv (osteroporoza, izpadanje las, šibki nohti,…) Več informacij v detajlnejšem opisu spodaj....

SugarSweet 1:2 (2x slajši kot sladkor), kristalne granule, 200g ali 400g

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

SunStevia Oddalji
SunStevia Približaj

Več pogledov

  • SugarSweet 1:2 (2x slajši kot sladkor), kristalne granule, 200g ali 400g
  • SugarSweet 1:2 (2x slajši kot sladkor), kristalne granule, 200g ali 400g

Podrobnosti

SunStevia SugarSweet sladkor vas primerjavi z navadnim sladkorjem ohranja vitke, vitalne in zdrave, ker:
- nima kalorij (primerno za hujšanje)
- ima glikemičniindeks 0 ( primerno za diabetike)
-  je 100% rastlinskega izvora in brez umetnih dodatkov, umetnih sladil,..
- ne povzroča telesne maščobe
- ne povzoča nihanja krvnega sladkorja
- ne deluje negativno na črevesno floro
- ne znižuje imunske odpornosti
- ne povzroča osteroporoze
- ne povzroča nastajanja sladkorne bolezni
- ne povzroča kariesa, ker ga ustne bakterije ne morejo presnoviti,
- podpira zdrav način življenja
- ne spodbuje razraščanja črevesnih bakterij, zato je tudi primeren za kandida bolnike
- ne obremenuje trebušne slinavke, ker ima GI 0
- ne povzroča demineralizacije kosti (izločanje kalcija in drugih mineralov) oz. osteoporoze,...
- primerno za tudi bolnike ki imajo sladkorno bolezen, povišan horesterol, sindrom X, prekometno težo, visok krvni pritisk, kandido, cekalijo,...

SunStevia SugarSweet ima edinstveno lastnost, da je formuliran tako, da je 2-krat slajši od sladkorja in da se pri kuhi in peki enako obnaša, kot navadni sladkor. 1 žlica SunStevia SugarSweet = 2 žlicam navadnega sladkorja

SunStevia Sugarsweet po okusu in teksturi spominja na namizni sladkor, le da ima rahel mrzlikast okus, ki deluje osvežujoče. Ima enake "tehnične lastnosti" kot sladkor: termično obstojnost, ohranja vlago, je veziven in jedem naredi trdno strukturo. Zato  vaša jedi, peciva, kolači, marmelade, pudingi, smoothiji, torte, piškoti in druge slaščice ohranijo prostornino in kompaktnost, kot bi jih pripravili z namiznim sladkorjem, da jih sedaj lahko pripravite na zdrav in brezkaloričen način. 

Kdaj se odločiti za nakup in uporabo  Sunstevia SugarSweet in SunStevia naravnega sladila iz 100% stevije?

Za nakup in uporabo Sunstevia sladkorja se odločamo takrat, ko pri peki ali kuhi po recepturi potrebujemo določeno količino sladkorja, ne le zaradi okusa sladkega, ampak tudi zato, da v jedeh ohranimo vlago, prostornino, vezivnost, in  trdno strukturo.

Za nakup in uporabo sladila SunStevia Premium ali SunStevia Elite v obliku prahu se odločamo takrat, ko rabimo jedi, slaščice, pijače in napitke le zasladiti oz. ko želimo v jedi, pijači, napitku samo sladek okus.

Kakšna je razlika med  Sunstevia SugarSweet 1:2 in SunStevia SugarSweet 1:10?

Razlika je v sladilni moči: SugarSweet 1:2 je dvakrat slajši kot navadni sladkor, SugarSweet 1:10 pa je desetkrat slajši kot navadni sladkor. 

Ali je izdelek SugarSweet iz 100% stevije oz. ali je to 100% stevia?

Ne, SugarSweet ni 100% stevija. Izdelka ki vsebujeta 100% stevio sta Elite s 97% Reb-A , Premium s 60% Reb-A in Classic s 40% Reb-A. SugarSweet pa je izdelek pri katerem je temeljni  nosilec eritritol.  K eritritolu je primešana 100% stevia v takšen razmerju, da SugarSweet dosega dvakratno ali desetkratno sladilno moč v primerjavi z navadnim sladkorjem. Več o eritritolu...KLIK

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Pogoji poslovanja
Informacije in vsebina strani www.naravnosladilo.si je namenjena izključno informiranju uporabnikov in niso nadomestilo za strokovno svetovanje in zdravljenje.
Brez pisnega dovoljenja naravnosladilo.si je prepovedano reproduciranje, predelava ali druga uporaba celotnih vsebin ali njegovih delov v kakršnem koli obsegu ali postopku, v okviru določil Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah, razen v določenih pogojih.