O podjetju in blagovni znamki SunStevia

O SunStevia blagovni znamki:

SunStevia je bila ustanovljena leta 2011 in temelji na viziji, da s svojimi naravnimi sladili in svojim  brezkaloričnim sladkorjem nudi podporo pri ohranjanju zdravju in vitalnosti uporabnikov in posledično pripomore k boljši kvaliteti njihovega življenja. 

SunStevia je prva registrirana blagovna znamka v Sloveniji, ki se je osredotočila na ponudbo najkvalitetnejšjih naravnih sladil iz izvlečkov rastline stevije in brezkalorične nadomestke sladkorja. S tem je SunStevia dala potrošniku možnost da lahko uporablja zdrava in naravna sladila, namesto sladkorja ali umetna sladila za katera je dokazano, da zdravju močno škodujejo.

Biti zdrav in imeti srečno življenje dandanes ni več stvar naključja, temveč znanja, zato je namen SunStevie tudi širjenje znanja o tem, kako ohraniti ali izboljšati zdravje, kako se zdravo prehranjevati, (pre)poznavanje bogastev narave, o samopomoči, naravnem prehranjevanju, pomenu samooskrbe, biodinamiki ...

Blagovna znamka SunStevia s pripadajočim sloganom je registirana in patentno zavarovana na Uradu RS za intelektualno lastnino.

O ustanovitelju:

Blagovna znamka SunStevia je bila ustavljena s strani Petra Bukovnika, ki je širi javnosti poznan kot prvi vegetarijanski bodybuilding-fitness tekmovalec v Sloveniji in vsestranski športnik. 

Peter Bukovnik se že od petnajstega leta starosti ukvarja s športom in preučevanjem vpliva prehrane na športne rezultate in zdravje nasplošno. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami, znanjem o prehrani in nasveti je kot osebni trener mnogim ljudem pomagal priti ponovno do zdravja in želenega telesnega izgleda. 

Z ustanovitvijo blagovne znamke SunStevia se mi je izpolnila njegova dolgoletna želja, saj je tako, kot pri sebi, opazil tudi pri drugih ljudeh, da umetna sladila in sladkor negativno vplivajo na zdravje, počutje, športne dosežke, procent telesne maščobe, telesni izgled,...
V iskanju rešitve tega problema in kot privrženec naravega bogastva je že pred leti zapazil rastlino stevijo in njene sladke izvlečke.
Leta 2010 je sprejel odločil, da bo večino svojega časa posvetil razvoju projekta SunStevia in vsem oboževalcem sladkega okusa ponudil to naravno in zdravo sladilo,ki bi zadovoljilo njihov gurmanski užitek in ohranilo zdravje.
Po letu trdnega dela in poglobljenega izobraževanja o rastlini steviji je nastala blagovna znamka SunStevia, ki jo poleg želje, da pomaga čimvečjemu številu ljudi, odlikujejo tudi kvalitetne surovine in visoki standardi proizvodnje.

Več o ustanovitelju blagovne znamke si lahko preberete na straneh:
http://www.ekomagazin.si/Samostojne-vsebine/osebno/Peter-Bukovnik-Bodibilder-in-vegetarijanec-zdravega-duha.html
http://www.pozitivke.net/article.php/Bodybuilding-Fitnes-Slovenski-Vegetarija

 

O podjetju:

Podatki podjetja:

Pozitivna sprememba, s.p 
Šenčurska pot 29
4208 Šenčur
Matična št. 6060846000
Davčna št. SI 32176503
Številka TRR: SI56 6100 0001 0632 614 (Delavska hranilnica)

Kontakt:
info@sladko.si
+386 40 256 256

SunStevia na Facebook-u
 

 
Pogoji poslovanja