Cavalier stevia čokolade

Cavalier stevia čokolade

Predstavljamo vam novost na slovenskem tržišču, najbolj zdrave in hkrati zelo okusno belgijsko čokolado Cavalier.

Cavalier je namenjen ljubiteljem čokolade  ki si želijo ali se morajo izogibati uživanju sladkorja. Cavelier vam omogoča da uživate čokolade na zdrav način ne da bi se na račun boljše forme ali zdravja mogli odreči gurmanskemu okusu čokolade.

Gurmanski okus naših čokolad poleg zadovoljnih kupcev potrjujejo tudi priznanja in nagrade, ki iih je Cavalier prejeli na uglednih tekmovanjih.

Cavalier temelji na kvalieteni izbiri najkvalitetnejših sestavin  surovin in v celoti zadoščajo strogi kontroli kakovosti 100%.

Naša kontrola kakovosti ustreza standardom BRC food, Kosher, Halal, Lloyd's Register Quality Assurance  (LRQA). Podjetje CAVALIER je družbeno odgovorno podjetje, ki podpira pravično trgovino Fair traide.

GLAVNE LASTNOSTI ČOKOLAD CAVALIER :Prave belgijska čokolada, brez GSO, brez radiacijskega obsevanja, brez jajc, brez dodanega sladkorja, temeljijo na kakavovem maslu in ne na delno hidrogeranih maščobah (trans maščobe), imajo visoko vsebnostjo vlaknin,ipd...

Nekatere Cavalier čokolade imajo več kot 30g prehranskih vlaknin, ki blagodejno vplivajo na črevesje in zavirajo apetit. Cavalier čokolade brez mleka so primerne tudi za ljudi, ki občutljive na laktozo in tiste, ki ne uživajo hrane živalskega izvora.

Cavalier čokolade Dark Nibs, Dark, Dark Berries (anti-oxidant) so primerne tudi za diabetike in bolnike s kandido. 

Čokolade s sadnim deležom (pomaranča, limona&limeta, banana, mango, borovnice,...) vsebujejo PRAVE koščke sadja oz. mleto sadje, ki je bilo po posebnem postopku zmrznjeno in zmleta ter tako, da so sadeži poleg okusa,  v večji meri ohranili tudi minerale in vitamine.

Nobena Cavalier čokolada ne vsebuje dodanega sladkorja, umetnih arom, konzervansov, priokusov, ojačevalcev okusa ali drugih "kemičnih sestavin".

Po mnenju kupcev oz. sladokuscev po okusu ni možno ugotoviti, da namesto sladkorja vsebujejo stevijo, ampak le-ti so mnenja, da Cavalier čokolade »prekašajo« okuse čokolad sladkane s sladkorjem.

PS. Čokoholiki ... preverite Cavalier spread - lešnikov namaz brez dodanega sladkorja z visoko vsebnostjo prehranskih vlaknin (38%) in s samo 2,6% sladkorja, zaradi česar je primeren tudi za diabetike in diete z nizkim vnosom ogljikovih hidratov.
*V primeru da iščete nadomestilo za navadni sladkor priporočamo SugarSweet naravno sladilo brez kalorij in glikemične vrednosti v obliki in z okusom belega sladkorja.

ZA PODROBNEJŠE INFORMACIJE IN VELEPRODAJO CAVALIER IZDELKOV (trgovine z zdravo prehrano, lekarne, športni centri in welness centri, osebni trenerji,...) 

KONTAKTIRAJTE 040 256 256 (Peter) ALI PIŠITE NA INFO@SUNSTEVIA.SI

V primeru plačila po predračunu so stroški pošiljanja samo 1,90 € 

Stroški dostave pri naročilu s predplačilom (plačilo po predračunu) samo 1,9€.

Pogoji poslovanja
Informacije in vsebina strani www.naravnosladilo.si je namenjena izključno informiranju uporabnikov in niso nadomestilo za strokovno svetovanje in zdravljenje.
Brez pisnega dovoljenja naravnosladilo.si je prepovedano reproduciranje, predelava ali druga uporaba celotnih vsebin ali njegovih delov v kakršnem koli obsegu ali postopku, v okviru določil Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah, razen v določenih pogojih.