SunStevia Elite, 350x slajši kot sladkor

Košarica

Bodi prvi, ki bo napisal mnenje za ta izdelek

Na voljo: Na zalogi

Ime izdelka Cena Količina
SunStevia Elite, 350x slajši kot sladkor, 25g
14,90 €
SunStevia Elite, 350x slajši kot sladkor, 10g
7,90 €
ALI

Hiter pregled

SunStevia Elite je 100% izvleček (ekstrakt)  iz lista rastline stevija, brez pridodanih zmesi ali umetnih dodatkov, ki vsebuje najvišji delež Reb-A na tržišču (97%). Reb-A je najkvalitetnejša in najslajša sestavina sladila (belega prahu).


Elite je popolnoma sladek brez grenkega priokusa!  Elite je visoke kakovosti in kvalitete.


SunStevia Elite 1g = 350g sladkorja
Ena merica Elite = 12 žličk sladkorja (cca.50g sladkorja).

Neto količina 25g = cca.600 sladkanj (cca.4 mesece).
Priložena merica za lažje doziranje!


Vsebina 25g SunStevia Elite nadomesti cca. 9kg sladkorja, kar je cenovno ugodneje in predvsem veliko bolj zdravo.


Bistvene lastnosti:
GLIKEMIČNI INDEKS 0 ( GI 0 )
*primerno za diabetike tip I in II
BREZ KALORIJ: 0kJ (kCal)
GMO FREE STEVIA
BREZ PESTICIDOV
PRILOŽENA MERICA


SunStevia Elite in Premium sta pridobljena z metodo brez kemikalij in umetnih solventov (CSF FREE).


Uporaba:  ¼  - ½  merice uporabite za naravno sladkanje hrane, sadno-zelenjavnih napitkov (smoothie), pijače, čajev,... Pri pripravi jedi sladilo raztopite v vodi in ga primešajte ostalim sestavinam.


KUPCI POZOR:Pri nakupu sladil iz stevije je vedno smotrno preveriti koliko deleža Reb-A vsebuje sladilo in iz katerega dela rastline je izvleček pridobljen, ker to bistveno vpliva na kvaliteto izvlečka. ---> več v rubriki Podrobnosti in v SunStevia standardi in regulative.

SunStevia Elite, 350x slajši kot sladkor

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

SunStevia Oddalji
SunStevia Približaj

Več pogledov

  • SunStevia Elite, 350x slajši kot sladkor

Podrobnosti

Naravna sladila SunStevia in brezkalorični SunStevia sladkor so primerna za vse, ki zavestno varujejo svoje zdravje, vse ki prisegajo na zdrav in naraven način prehranjevanja, osebe ki se želijo znebiti maščobe, ki prakticirajo diete s kalorično omejitvijo, anti kandida diete...

Lastnosti SunStevia Elite:
- 0 kalorij (primerno za hujšanje)
- 0 glikemičnega indeksa (zelo primerno za diabetike)
- 100% rastlinski izvor in naravno,brez umetnih dodatkov
- ne povzroča telesne maščobe
- ne povzroča osteroporoze
- ne povzroča nastajanja sladkorne bolezni
- ne povzroča kariesa
- primerno za tudi bolnike ki imajo sladkorno bolezen, povišan horesterol, sindrom X, prekometno težo, visok krvni pritisk, kandido, cekalijo,..
- več o učinkih SunStevia (SunStevia učinki)
-  primerjava SunStevia z umetnimi sladili in sladkorjem ( glej tabelo)

SunStevia Elite lahko uporabljamo in pridodajmo v vsako hrano ali pijačo, ki jo želimo zasladiti in uživati v intenzivnejšem sladkem okusu brez skrbi glede kalorij, umetnih dodatkov, glikemičnega indeksa, Candide, kariesa, debelosti, osteoporoze, zakisanosti, nepotrebne obremenitve organizma, kancerogenosti, toksičnosti ...

SunStevia naravna sladila so primerna za vegetarijance in vegance, saj je iz popolnoma rastlinskih virov ter alergene osebe, saj so sladila brez soli, kvasa, pšenice, glutena, soje, mleka, jajc, lupinarjev in  konzervansov, umetnih arom in barvil.

Zaradi visoke vsebnosti (97%) izvlečka Reb-A in 350-kratne sladkosti v primerjavi s sladkorjem, je potrebno pazljivo doziranje. Pri predoziranju lahko zaradi izjemne sladkobe pride do priokusa umetnega sladila. Uporabniki, ki so bolj občutljivi na sladek okus, naj raje izberejo izdelek SunStevia Premium (60% Reb-A) - 100% izvleček iz lista stevije z manjšo sladkostjo.

KUPCI POZOR: Mnoga podjetja želijo na račun (ne)kvalitete produkta privarčevati, zato previdnost pri nakupu stevija sladila ni odveč ! 

Pri nakupu sladil iz stevije je vedno smotrno preveriti koliko deleža Reb-A vsebuje sladilo in iz katerega dela rastline je izvleček pridobljen, ker to bistveno vpliva na kvaliteto izvlečka, saj je Reb-A najdražji in najkvalitetnejši izvleček.. Na produktih stevija sladil je velikokrat navedeno le to, da sladilo vsebuje steviol glikozide, brez navedbe koliko procentov Reb-A je dejansko vsebovano v sladilu in iz katerega dela rastline stevije je izvleček (beli prah) pridobljen.

Najkvalitetnejši izvlečki so pridobljeni iz lista rastline stevija in vsebuje visok delež Reb-A (nad 60%). SunStevia Elite vsebuje 97% Reb-A.

Naravno sladilo SunStevia Premium in Elite je pridobljen iz lista rastline stevije, metoda testiranja kakovosti je opravljena po najvišjih standardih, ki jih določuje Skupni strokovni živilski odbor (JECFA), kar kupcu in uporabniku zagotavlja prvovrstno kvaliteto sestavin in verodostojne podatke o količinah izvlečkov (predvsem izvlečka Reb-A).

SunStevia naravna sladilo ustrezajo znanstvenemu mnenju Sveta za aditive za živila in hranilne vire o varnosti steviol glikozidov in izpolnjuje pogoje direktiv Evropske agencije za varnost hrane (EFSA).

...več o SunStevia standardih in regulativah proizvodnje.

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Pogoji poslovanja
Informacije in vsebina strani www.naravnosladilo.si je namenjena izključno informiranju uporabnikov in niso nadomestilo za strokovno svetovanje in zdravljenje.
Brez pisnega dovoljenja naravnosladilo.si je prepovedano reproduciranje, predelava ali druga uporaba celotnih vsebin ali njegovih delov v kakršnem koli obsegu ali postopku, v okviru določil Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah, razen v določenih pogojih.