SugarSweet - naravni brezkalorični nadomestek sladkorja

SugarSweet - naravni brezkalorični nadomestek sladkorja

SUGARSWEET je zdrav nadomestek sladkorja, saj je naraven, brez kalorij in brez glikemičnega indeksa (G.I. 0) .
Pri pripravi jedi na naraven in brezkaloričen način v celoti nadomesti sladkor tudi po okusu!

SUGARSWEET JE SLOVENSKA IDEJA - je prvi slovenski naravni in brezkalorični nadomestek belega sladkorja , ki je nastal leta 2011.  Je naravno sladilo, brez kalorij s svežim in sladkim okusom, kot sladkor. SugarSweet dobite v obliki navadnega belega sladkor ( kristalne granule) ali sladkorja v prahu. Izdelano je iz naravnega sladila eritritola in stevia. Eritritol je naravno prisoten v naravni in pridobljen z procesom naravne fermentacije rastlinskega škroba, stevia pa je naravno sladilo, ki je pridobljeno iz lista rastline stevia. V vseh izdelkih SugarSweet je uporabljena prvovrstna stevia SunStevia.

Raziskave potrjujejo, da je SugarSweet lahko varno uporabljajo diabetiki, saj ne vpliva na porast krvnega sladkorja, prav tako pa je odličen pripomoček pri hujšanju oz. izgubi telesne maščobe, ker je brez energijske vrednosti oz. nima kalorij. 
Študije potrjujejo, da uporaba SugarSweet pozitivno vpliva na dentalno zdravje, saj ne povzroča kariesa ter da ima antioksidativno funkcijo, ker se v telesu obnaša kot antioksidant. 
Po uporabi, poleg diabetikov in oseb ki želijo izgubiti telesno težo, posegajo tudi pripadniki zdravega in fit življenjskega stila, ki želijo v svoji prehrani čimbolj omejiti uporabo sladkorja in prehrane izločiti umetna sladila. 

SugarSweet ima v primerjavi z belim sladkorjem mnoge prednosti, kar se tiče učinkovanja na telo : Ne povzroča kariesa, ne hrani gljivic kandida, ne obremenjuje trebušne slinovke, ne povzroča deminerizacije kosti,...

PS. SugarSweet je slovenska ideja, kajti receptura za SugarSweet je plod znanja vsestranskega športnika, osebnega trenerja in prehranskega poznavalca Petra Bukovnik-a. 

SugarSweet linija vsebuje kar šest različnih izdelkov, ki se med seboj razlikujejo po obliki in imajo v primerjavi s sladkorjem različno sladilno moč:

SUGARSWEET V KRISTALNO-GRANULASTI OBLIKI (enaka oblika kot beli kristalni sladkor)
SugarSweet ERY (100% eritritol) ima v primerjavi z navadnim sladkorjem cca. 80% sladkost in se v osnovi lahko uporablja v enakih količinah kot navadni sladkor
SugarSweet 1:1 ima enako sladilno moč kot sladkor, zato ga uporabite v enaki količini, kot bi bi uporabili sladkor.
SugarSweet 1:2 ima dvakrat močnejšo sladilno moč in se ga zato uporabi dvakrat manj kot sladkorja 
SugarSweet 1:10 ima desekrat močnejšno sladilno moč in se ga zato uporabi desetkrat manj kot sladkorja.

SUGARSWEET SOFT V PRAHU (enaka oblika kot beli sladkor v prahu)
SugarSweet SOFT 1:1 ima enako sladilno moč kot sladkor in se ga zato uporabi v enaki količini kot bi uporabili sladkor

 SugarSweet se praktično lahko uporablja vsepovsod kjer bi sicer uporabili sladkor. Vsi izdelki linije SugarSweet so brez kalorij, brez glikemične vrednosti, brez alergenov, dodatkov preprostih sladkorjev, ipd. in ob uporabi v jedeh v celoti nadomestijo sladkor.

ZA PODROBNEJŠE INFORMACIJE  O IZDELKIH, VELEPRODAJO (trgovine z zdravo prehrano, lekarne, športni centri in welness centri, osebni trenerji,...) ALI GLEDE MOŽNOST UPORABE SUGARSWEET V INDUSTRIJI (slaščičarne, pekarne, sladoledarne,...) KONTAKTIRAJTE: 040 256 256 (Peter) ali INFO@SUNSTEVIA.SI

Stroški dostave pri naročilu s predplačilom (plačilo po predračunu) samo 1,9€.

Pogoji poslovanja
Informacije in vsebina strani www.naravnosladilo.si je namenjena izključno informiranju uporabnikov in niso nadomestilo za strokovno svetovanje in zdravljenje.
Brez pisnega dovoljenja naravnosladilo.si je prepovedano reproduciranje, predelava ali druga uporaba celotnih vsebin ali njegovih delov v kakršnem koli obsegu ali postopku, v okviru določil Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah, razen v določenih pogojih.