SugarSweet ERY ( 100% eritritol), kristalne granule, 200g ali 400g

Košarica

Bodi prvi, ki bo napisal mnenje za ta izdelek

Na voljo: Na zalogi

Ime izdelka Cena Količina
SugarSweet ERY 200g
4,90 €
SugarSweet ERY 400g
7,90 €
ALI

Hiter pregled

SugarSweet  ERY je naravno sladilo brez energijske vrednosti izdelano iz eritritola. Eritrirol je pridobljen z procesom naravne fermentacije rastlinskega škroba.
SugarSweet ERY vas v primerjavi z navadnim sladkorjem ohranja vitke, vitalne in zdrave, saj je brez kalorij in brez glikemičnega indeksa. 
SugarSweet je primeren za vsakogar, ki iščete zdrav, naraven in brezkalorični nadomestek sladkorja ter se želite izogniti uporabi umetnih sladil.


SugarSweet ERY je zaradi svoje brezkalorične vrednosti je idealen za hujšanje. Raziskave potrjujejo, da je naravno sladilo SugarSweet primeren za bolnike s sladkorno boleznijo, ker zaradi ničelne glikemične vrednosti (G.I. 0) nima vpliva na nihanje krvnega sladkorja.


SugarSweet  ERYje idealen tudi za bolnike z razraščeno kandido, saj ne vsebuje mulekul glukoze ali fruktoze, ki bi (na)hranile glivice kandide.


Pri pripravi jedi se SugarSweet ERY obnaša enako kot namizni sladkor, saj je termično obstojen, veže vlago, ima prostornino, deluje vezivno in s daje jedem enako kompaktnost, kot sladkor.


SugarSweet ERY dosega 75-80 % sladkosti sladkorja, a je popolnoma brez kalorij. Za nadomestitev ene žlice sladkorja potrebujete eno žlico in pol SugarSweet ERY. V kolikor želite močnejšo sladilno moč vam priporočamo SugarSweet 1:2 ali SugarSweet 1:10 kjer  SugarSweet poleg eritritola vsebuje tudi prvovrstno stevio. 
Ena žlica sladila SugarSweet 1:2 na brezkaloričen način nadomesti dve žlici sladkorja. Žlica SugarSweet 1:10 pa na brezkaloričen način nadomesti deset žlic sladkorja!


Vsi izdelki linije SugarSweet so brez kalorij, brez glikemične vrednosti, brez alergenov, dodatkov preprostih sladkorjev, ipd. 


Poleg opisanih bonitet SUGARSWEET v primerjavi s sladkorjem tudi ne povzroča kariesa, ne povzroča izločanja inzulina, ne obremenjuje trebušne slinavke, na povzroča demineralizacije kosti in tkiv (osteroporoza, izpadanje las, šibki nohti,…)

SugarSweet ERY ( 100% eritritol), kristalne granule, 200g ali 400g

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

SunStevia Oddalji
SunStevia Približaj

Več pogledov

  • SugarSweet ERY ( 100% eritritol), kristalne granule, 200g ali 400g
  • SugarSweet ERY ( 100% eritritol), kristalne granule, 200g ali 400g

Podrobnosti

SunStevia SugarSweet ERY vas primerjavi z navadnim sladkorjem ohranja vitke, vitalne in zdrave, ker:
- nima kalorij (primerno za hujšanje)
- ima glikemičniindeks 0 ( primerno za diabetike)
-  je 100% rastlinskega izvora in brez umetnih dodatkov, umetnih sladil,..
- ne povzroča telesne maščobe
- ne povzoča nihanja krvnega sladkorja
- ne deluje negativno na črevesno floro
- ne znižuje imunske odpornosti
- ne povzroča osteroporoze
- ne povzroča nastajanja sladkorne bolezni
- ne povzroča kariesa, ker ga ustne bakterije ne morejo presnoviti,
- podpira zdrav način življenja
- ne spodbuje razraščanja črevesnih bakterij, zato je tudi primeren za kandida bolnike
- ne obremenuje trebušne slinavke, ker ima GI 0
- ne povzroča demineralizacije kosti (izločanje kalcija in drugih mineralov) oz. osteoporoze,...
- primerno za tudi bolnike ki imajo sladkorno bolezen, povišan horesterol, sindrom X, prekometno težo, visok krvni pritisk, kandido, cekalijo,...

SunStevia Sugarsweet po okusu in teksturi spominja na namizni sladkor, le da ima rahel mrzlikast okus, ki deluje osvežujoče. Ima enake "tehnične lastnosti" kot sladkor: termično obstojnost, ohranja vlago, je veziven in jedem naredi trdno strukturo. Zato  vaša jedi, peciva, kolači, marmelade, pudingi, smoothiji, torte, piškoti in druge slaščice ohranijo prostornino in kompaktnost, kot bi jih pripravili z namiznim sladkorjem, da jih sedaj lahko pripravite na zdrav in brezkaloričen način. 

Kdaj se odločiti za nakup in uporabo  Sunstevia SugarSweet in SunStevia naravnega sladila iz 100% stevije?

Za nakup in uporabo Sunstevia sladkorja se odločamo takrat, ko pri peki ali kuhi po recepturi potrebujemo določeno količino sladkorja, ne le zaradi okusa sladkega, ampak tudi zato, da v jedeh ohranimo vlago, prostornino, vezivnost, in  trdno strukturo.

Za nakup in uporabo sladila SunStevia Premium ali SunStevia Elite v obliku prahu se odločamo takrat, ko rabimo jedi, slaščice, pijače in napitke le zasladiti oz. ko želimo v jedi, pijači, napitku samo sladek okus.

Kakšna je razlika med  SugarSweet ERY, SugarSweet 1:2 in SugarSweet 1:10?

Razlika je v sladilni moči: SugarSweet ERY dosega 75-80% sladkost sladkorja, SugarSweet 1:2 je dvakrat slajši kot navadni sladkor, SugarSweet 1:10 pa je desetkrat slajši kot navadni sladkor. 

Ali je izdelek SugarSweet iz 100% stevije oz. ali je to 100% stevia?

Ne, SugarSweet ni 100% stevija. Izdelka ki vsebujeta 100% stevio sta Elite s 97% Reb-A , Premium s 60% Reb-A in Classic s 40% Reb-A. SugarSweet pa je izdelek pri katerem je temeljni  nosilec eritritol.  K eritritolu je primešana 100% stevia v takšen razmerju, da SugarSweet dosega dvakratno ali desetkratno sladilno moč v primerjavi z navadnim sladkorjem. Več o eritritolu...KLIK

Proizvajalec: Pozitivna sprememba, Peter Bukovnik sp, info@sladko.si

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Pogoji poslovanja
Informacije in vsebina strani www.naravnosladilo.si je namenjena izključno informiranju uporabnikov in niso nadomestilo za strokovno svetovanje in zdravljenje.
Brez pisnega dovoljenja naravnosladilo.si je prepovedano reproduciranje, predelava ali druga uporaba celotnih vsebin ali njegovih delov v kakršnem koli obsegu ali postopku, v okviru določil Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah, razen v določenih pogojih.