SugarSweet SOFT 1:1 (enako sladek kot sladkor), prah, 300g

Košarica

Bodi prvi, ki bo napisal mnenje za ta izdelek

Na voljo: Na zalogi

6,90 €
ALI

Hiter pregled

SugarSweet SOFT v prahu dosega enako sladkost kot sladkor, ampak je popolnoma brez kalorij. Uporabljate ga v enaki količini, kot bi uporabili sladkor.
V kolikor pa želite kristalno-granulasto strukturo (takšna kot jo ima navadni sladkor) pa je za vas pravi izdelek SugarSweet ERY ali njegove močnejše različice  SugarSweet 1:2 oz. SugarSweet 1:10


Pri pripravi jedi se SugarSweet SOFT obnaša enako kot sladkor v prahu in obenem daje osvežujoč okus, zaradi česar se odlično kombinira s sadjem, skuto in podobnimi "lahkimi" jedmi.

SugarSweet SOFT je zaradi svoje brezkalorične vrednosti ter glikemičnega indeksa 0 idealen za hujšanje. Raziskave potrjujejo, da je naravno sladilo SugarSweet primeren za bolnike s sladkorno boleznijo, ker zaradi ničelne glikemične vrednosti (G.I. 0) nima vpliva na nihanje krvnega sladkorja. Noben izdelek iz linije SugarSweet ne povzroča kariesa oz. nima vpliva na dentalno zdravje.


SugarSweet SOFT je naravno sladilo brez energijske vrednosti izdelano iz eritritola in naravnega sladila stevia. Eritrirol je pridobljen z procesom naravne fermentacije rastlinskega škroba, stevia pa je naravno sladilo, ki je pridobljeno iz lista rastline stevia. 


SugarSweet SOFT vas v primerjavi z navadnim sladkorjem ohranja vitke, vitalne in zdrave, saj je brez kalorij in brez glikemičnega indeksa. 
SugarSweet je primeren za vsakogar, ki iščete zdrav, naraven in brezkalorični nadomestek sladkorja ter se želite izogniti uporabi umetnih sladil.
SugarSweet  SOFT je idealen tudi za bolnike z razraščeno kandido, saj ne vsebuje mulekul glukoze ali fruktoze, ki bi (na)hranile glivice kandide.


Vsi izdelki linije SugarSweet so brez kalorij, brez glikemične vrednosti, brez alergenov, dodatkov preprostih sladkorjev, ipd. 


Poleg opisanih bonitet SUGARSWEET tudi ne povzroča kariesa, ne povzroča izločanja inzulina, ne obremenjuje trebušne slinavke, na povzroča demineralizacije kosti in tkiv (osteroporoza, izpadanje las, šibki nohti,…)

SugarSweet SOFT 1:1 (enako sladek kot sladkor), prah, 300g

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

SunStevia Oddalji
SunStevia Približaj

Več pogledov

  • SugarSweet SOFT 1:1 (enako sladek kot sladkor), prah, 300g
  • SugarSweet SOFT 1:1 (enako sladek kot sladkor), prah, 300g

Podrobnosti

SugarSweet SOFT  vas primerjavi z navadnim sladkorjem ohranja vitke, vitalne in zdrave, ker:
- nima kalorij (primerno za hujšanje)
- ima glikemičniindeks 0 ( primerno za diabetike)
-  je 100% rastlinskega izvora in brez umetnih dodatkov, umetnih sladil,..
- ne povzroča telesne maščobe
- ne povzoča nihanja krvnega sladkorja
- ne deluje negativno na črevesno floro
- ne znižuje imunske odpornosti
- ne povzroča osteroporoze
- ne povzroča nastajanja sladkorne bolezni
- ne povzroča kariesa, ker ga ustne bakterije ne morejo presnoviti,
- podpira zdrav način življenja
- ne spodbuje razraščanja črevesnih bakterij, zato je tudi primeren za kandida bolnike
- ne obremenuje trebušne slinavke, ker ima GI 0
- ne povzroča demineralizacije kosti (izločanje kalcija in drugih mineralov) oz. osteoporoze,...
- primerno za tudi bolnike ki imajo sladkorno bolezen, povišan horesterol, sindrom X, prekometno težo, visok krvni pritisk, kandido, cekalijo,...

SugarSweet SOFT se od navadnega SUGARSWEET loči po tem, da je zmlet v popolnoma droben prah. Sugarsweet SOFT po okusu in teksturi spominja na  sladkor v prahu, le da ima rahel mrzlikast okus, ki deluje osvežujoče.

SugarSweet SOFT dosega enako stopnjo sladkosti, kot navadni sladkor in se zato uporablja v enaki količini. Idealen je za brezkalorično sladkanje, posipanje, dekoriranje,  izdelavo marcipana, ledene oblive  in pripravo jedi z nižjo kalorično in glikemično vrednostjo v katerih lahko  uživajo tudi diabetiki in osebe, ki se trudijo izgubiti telesno težo.

Kakšna je razlika v obliki SugarSweet SOFT ter SugarSweet ERY, SugarSweet 1:2 in SugarSweet 1:10?
SugarSweet SOFT je v prahu oz. ima enako prašnato obliko kot sladkor v prahu. 
SugarSweet ERY in njegove močnejše različice (1:2 in 1:10) pa imajo kristalno-granulasto strukturo, ki je identična belemu sladkorju.

Kdaj se odločiti za nakup in uporabo  SugarSweet  izdelkov in SunStevia naravnih sladil iz 100% stevije?
Za nakup in uporabo SugarSweet se odločamo takrat, ko pri peki ali kuhi po recepturi potrebujemo določeno količino sladkorja, ne le zaradi okusa sladkega, ampak tudi zato, da v jedeh ohranimo vlago, prostornino, vezivnost, in  trdno strukturo.
Za nakup in uporabo sladila SunStevia Premium ali SunStevia Elite v obliku prahu se odločamo takrat, ko rabimo jedi, slaščice, pijače in napitke le zasladiti oz. ko želimo v jedi, pijači, napitku samo sladek okus.

Kakšna je razlika v sladilni moči med SugarSweet SOFT 1:1, SugarSweet ERY, SugarSweet 1:2 in SugarSweet 1:10?
V primerjavi sladkorjem SugarSweet SOFT 1:1 dosega enako sladkost, SugarSweet ERY dosega 75-80%, SugarSweet 1:2 je dvakrat slajši kot navadni sladkor, SugarSweet 1:10 pa je desetkrat slajši kot navadni sladkor.  

Ali je izdelek SugarSweet  iz 100% stevije oz. ali je SugarSweet 100% stevia?
Ne, SugarSweet ni 100% stevija. Izdelki ki vsebujejo 100% stevio sta Elite s 97% Reb-A , Premium + s 80% Reb-A in Premium s 60% Reb-A .
SugarSweet pa je izdelek pri katerem je temeljni  nosilec eritritol, ki je tudi naravno sladilo z enakimi lastnostmi kot jih ima stevia.  K eritritolu je primešana 100% stevia v takšen razmerju, da SugarSweet dosega enako, dvakratno ali desetkratno sladilno moč v primerjavi z navadnim sladkorjem. Več o eritritolu...KLIK

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Pogoji poslovanja
Informacije in vsebina strani www.naravnosladilo.si je namenjena izključno informiranju uporabnikov in niso nadomestilo za strokovno svetovanje in zdravljenje.
Brez pisnega dovoljenja naravnosladilo.si je prepovedano reproduciranje, predelava ali druga uporaba celotnih vsebin ali njegovih delov v kakršnem koli obsegu ali postopku, v okviru določil Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah, razen v določenih pogojih.