SunStevia Premium+, 300x slajši kot sladkor

Košarica

Bodi prvi, ki bo napisal mnenje za ta izdelek

Na voljo: Na zalogi

Ime izdelka Cena Količina
SunStevia Premium+, 300x slajši kot sladkor, 25g
12,90 €
SunStevia Premium+, 300x slajši kot sladkor, 10g
6,90 €
ALI

Hiter pregled

SunStevia Premium+ je 100% izvleček (ekstrakt)  iz rastline stevija, brez pridodanih zmesi ali umetnih dodatkov.  Izvleček oz. sladki prah ima 60% delež Reb-A in 40% ostalih izvlečkov iz stevije. Reb-A je najkakovostnejši izvleček in najslajši izvleček iz rastline stevije.


Premium+ je "paradani konj" med SunStevia naravni sladili saj je  sladilo s specifičnim razmerjem in vsebnostjo glikozidov, ki spominjajo na okus sladkorja. Primeren je za tiste, ki jim je Elite premočan in jih zaradi svoje močne sladkosti spominja na okus umetnega sladila.
SunStevia Premium+ 1g = 300g sladkorja
Ena merica Premium+ = 10 žličk sladkorja (cca.40g sladkorja).

Neto količina 25g = 450 sladkanj (cca.3mesece).


Vsebina 25g SunStevia Premium+ nadomesti cca. 7,5kg sladkorja, kar je cenovno ugodneje in predvsem veliko bolj zdravo.

SunStevia Premium+ (100% ekstrakt iz stevije z min. 75-80% Reb-A)
- Brez pesticidov (PESTICID FREE)  
- GMO FREE STEVIA, pridobljen iz listov stevie brez gensko spremenjenih organizmov
- Pridobljen popolnoma naravno s pomočjo naravnih solventov, brez kemikalij (CSF FREE)
- Vsebuje 100% izvleček (ekstrakt) iz lista stevije brez umetnih dodatkov ali primesi sladkorjev
- GLIKEMIČNI INDEKS 0 ( GI 0 ) *primerno za diabetike tip I in II
- BREZ KALORIJ: 0kJ (kCal)
- Zaradi lažjega doziranja je pri 25g količini priložena merica 0,5ml (bistveno olajša doziranje in uporabo)
- Neto količina 25g Premium+ zadostuje za cca. 450 zasladitev Uporaba:  ¼  - ½  merice za sladkanje jed  in pijač.

SunStevia Classic, Premium, Premium+ in Elite sta pridobljena z metodo brez kemikalij in umetnih solventov (CSF FREE).


Uporaba:  ¼  - ½  merice uporabite za naravno sladkanje hrane, sadno-zelenjavnih napitkov (smoothie), pijače, čajev,... 
Pri pripravi sladkih jedi in peciva sladilo raztopite v vodi in ga primešajte ostalim sestavinam.


KUPCI POZOR:Pri nakupu sladil iz stevije je vedno smotrno preveriti koliko deleža Reb-A vsebuje sladilo in iz katerega dela rastline je izvleček pridobljen, ker to bistveno vpliva na kvaliteto izvlečka. ---> več v rubriki Podrobnosti in v SunStevia standardi in regulative

SunStevia Premium+, 300x slajši kot sladkor

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

SunStevia Oddalji
SunStevia Približaj

Več pogledov

  • SunStevia Premium+, 300x slajši kot sladkor

Podrobnosti

Naravno sladila SunStevia Reb-A in brezkalorični SunStevia sladkor so primerna za vse, ki zavestno varujejo svoje zdravje, vse ki prisegajo na zdrav in naraven način prehranjevanja, osebe ki se želijo znebiti maščobe, ki prakticirajo diete s kalorično omejitvijo, anti kandida diete...

SunSteviaPremium+ je "paradani konj" med SunStevia naravni sladili saj je  sladilo s specifičnim razmerjem in vsebnostjo glikozidov, ki spominjajo na okus sladkorja. Primeren je za tiste, ki jim Elite premočan in jih zaradi svoje močne sladkosti spominja na okus umetnega sladila. 

Lastnosti Premium+:

- 0 kalorij (primerno za hujšanje)
- 0 glikemičnega indeksa (zelo primerno za diabetike)
- 100% rastlinski izvor in naravno,brez umetnih dodatkov
- ne povzroča telesne maščobe
- ne povzroča osteroporoze
- ne povzroča nastajanja sladkorne bolezni
- ne povzroča kariesa
- primerno za tudi bolnike ki imajo sladkorno bolezen, povišan horesterol, sindrom X, prekometno težo, visok krvni pritisk, kandido, cekalijo,..
- več o učinkih SunStevia (SunStevia učinki)
-  primerjava SunStevia z umetnimi sladili in sladkorjem ( glej tabelo)

SunStevia Premium  lahko uporabljamo in pridodajmo v vsako hrano ali pijačo, ki jo želimo zasladiti in uživati v intenzivnejšem sladkem okusu brez skrbi glede kalorij, umetnih dodatkov, glikemičnega indeksa, Candide, kariesa, debelosti, osteoporoze, zakisanosti, nepotrebne obremenitve organizma, kancerogenosti, toksičnosti ...

SunStevia naravna sladila so primerna za vegetarijance in vegance, saj je iz popolnoma rastlinskih virov ter alergene osebe, saj so sladila brez soli, kvasa, pšenice, glutena, soje, mleka, jajc, lupinarjev in  konzervansov, umetnih arom in barvil.

KUPCI POZOR: Mnoga podjetja želijo na račun (ne)kvalitete produkta privarčevati, zato previdnost pri nakupu stevija sladila ni odveč ! 

Pri nakupu sladil iz stevije je vedno smotrno preveriti koliko deleža Reb-A vsebuje sladilo in iz katerega dela rastline je izvleček pridobljen, ker to bistveno vpliva na kvaliteto izvlečka, saj je Reb-A najdražji in najkvalitetnejši izvleček.. Na produktih stevija sladil je velikokrat navedeno le to, da sladilo vsebuje steviol glikozide, brez navedbe koliko procentov Reb-A je dejansko vsebovano v sladilu in iz katerega dela rastline stevije je izvleček (beli prah) pridobljen.

Najkvalitetnejši izvlečki so pridobljeni iz lista rastline stevija in vsebuje visok delež Reb-A (nad 60%). Najkvalitetnejši izvlečki imajo več kot 97% Reb-A t.j. SunStevia Elite.

Naravno sladilo SunStevia Premium in Elite je pridobljen iz lista rastline stevije, metoda testiranja kakovosti je opravljena po najvišjih standardih, ki jih določuje Skupni strokovni živilski odbor (JECFA), kar kupcu in uporabniku zagotavlja prvovrstno kvaliteto sestavin in verodostojne podatke o količinah izvlečkov (predvsem izvlečka Reb-A).

SunStevia naravna sladilo ustrezajo znanstvenemu mnenju Sveta za aditive za živila in hranilne vire o varnosti steviol glikozidov in izpolnjuje pogoje direktiv Evropske agencije za varnost hrane (EFSA).

...več o SunStevia standardih in regulativah proizvodnje

 

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Pogoji poslovanja
Informacije in vsebina strani www.naravnosladilo.si je namenjena izključno informiranju uporabnikov in niso nadomestilo za strokovno svetovanje in zdravljenje.
Brez pisnega dovoljenja naravnosladilo.si je prepovedano reproduciranje, predelava ali druga uporaba celotnih vsebin ali njegovih delov v kakršnem koli obsegu ali postopku, v okviru določil Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah, razen v določenih pogojih.