SunStevia sladice in jedi v restavracijah, slaščičarnah, pekarnah, restavracijah, lokalih,...

Uporaba SugarSweet - naravno in brezkalorično sladilo in SunStevia - 100% stevia ima široke možnosti uporabe prehrambeni in živilski industriji. 

SUGARSWEET lahko uporabite kot naravno in brezkalorično nadomestilu sladkorju, ker ima enako strukturo, okus in funkicinalnost kot sladkor. Brez da bi "pokvarili okus" jedi ga lahko umestite v slaščice, torte, pekovsko pecivo, veganske in vegetarijanske torte ali v pripravo jedi za ljudi s prilagojeno prehrano (diabetiki, visok krvni pritisk, visok horesterol, alergeniki, sindromom X,...) 

S SugarSweet in SunStevio lahko nadomestite tudi sladke (in kalorične) sirupe, kot so agavain, javoro, rižev sirup ter tako naredije vaše slaščiče primerne tudi za diabetike, bolnike s kandido, osebe ki hujšajo, ipd.

V kolikor imate v upravljanju restavracije, gostilniško dejavnostjo, pekarno, sladoledarno, slaščičarno, javno kuhinjo ali kakršno drugo dejavnost v kateri vidite možnost, da bi lahko umestili SugarSweet - naravno in brezkalorično sladilo ter tako razširili in popestrili vašo ponudbo in vašemu gostu oz. ponudili zdrav in kakovosten izdelek ste vabljeni da nas kontaktirate in konzultirate o možnosti sodelovanja in izbiri najoptimalnejše opcije surovin za vaše želje.

V sklopu vaših želja lahko sestavo surovin SugarSweet prilagodimo vašim potrebam in željam.

Kontakt: 040 256 256 (Peter)
email: INFO@SUNSTEVIA.SI

SunStevia na Facebook-u
 

 
Pogoji poslovanja