Veleprodaja in druge možnosti sodelovanja

Veleprodaja SugarSweet, SunStevia (100% stevia) in Cavalier stevia čokolad:

V kolikor se ukvarjate s prodajo zdrave in naravne, se ukvarjate z lekarniško dejavnostjo, ali imate drogerijo, fizično ali spletno trgovino in bi želeli vašim kupcem ponuditi brezkalorične nadomestke sladkorja vas vabimo da nas kontaktirate.

Hvaležni vam bomo, če boste v svoji priljubljeni trgovini z zdravo prehrano "opozorili" na naše artikle :). 


Sodelovanje s prehrambnimi obrati in nosilci živilskih dejavnosti:

Uporaba naravnih sladil SunStevia in brezkaloričnega nadomestka sladkorja ima široke možnosti uporabe v prehrambneni in živilski industriji. 
Surovine SunStevia izdelkov je možno umestiti v slaščice, torte, pekovsko pecivo, veganske in vegetarijanske torte ali v pripravo jedi za ljudi s prilagojeno prehrano (diabetiki, visok krvni pritisk, visok horesterol, alergeniki, sindromom X,...)

V kolikor imate v upravljanju restavracije, gostilniško dejavnostjo, pekarno, slaščičarno, javno kuhinjo ali kakršno drugo dejavnost v kateri vidite možnost, da bi lahko umestili surovine SunStevia izdelkov, razširili in popestrili vašo ponudbo in vašemu gostu oz. ponudili zdrav in kakovosten izdelek ste vabljeni da nas kontaktirate in konzultirate o možnosti sodelovanja in izbiri najoptimalnejše opcije SunStevia surovin za vaše želje.

V sklopu vaših želja lahko sestavo surovin prilagodimo vašim potrebam in željam.
 

Sodelovanje z zavodi in osebami ki se ukvarjajo z razvojem telesa in kultivacijo duha

Sodelovanje s športnimi centri in zavodi, centri dobrega počutja, welness centri, masažnimi saloni, fitness centri prodajalci dodatkov k prehrani, športnimi vaditelji in osebnimi trenerji...

Če v sklopu trgovske dejavnosti upravljate tudi center ali zavod, kjer je poudarek na športu, razstrupljanju telesa, postenju, bioresonanici, sprostitvi (joga, meditacija, masaža, spa,..) in bi želeli vašim strankam še bolj približati zdrav način življenja vas vabimo, da nas kontaktirate. 

Informacije in kontakt:
info@sunstevia.si
+386 40 256 256 (Peter)

SunStevia na Facebook-u
 

 
Pogoji poslovanja